Balóny, 14 ks - s konfetami, metalické, hviezdy, 30 cm
Balóny, 14 ks - s konfetami, metalické, hviezdy, 30 cm
  • Nový produkt
Balóny, 14 ks - s konfetami, metalické,...
Balóny, 14 ks - s konfetami, metalické,...

Balóny, 14 ks - s konfetami, metalické, hviezdy, 30 cm

Pôsobivé balóny s metalickými farbami pre vytvorenie nezabudnuteľnej atmosféry! Toto balenie obsahuje 5 kusov metalických balónov, 5 balónov s konfetami vo veľkosti 30 cm2 fóliové srdiečka a 2 fóliové hviezdičky vo veľkosti 45 cm. Sú ideálne pre rôzne príležitosti, ako sú oslavy, narodeniny, svadby a mnoho ďalších udalostí. Urobte zo svojich osláv a udalostí jedinečné a ohromujúce zážitky, ktoré zostanú v pamäti vašich blízkych na dlhý čas.

12128
Posledné kusy v sklade
7,90 €
S DPH

 

Vyberte si naše pôsobivé balóny s metalickými farbami pre vytvorenie nezabudnuteľnej atmosféry! Toto balenie obsahuje 5 kusov metalických balónov, 5 balónov s konfetami vo veľkosti 30 cm a 2 fóliové srdiečka a 2 fóliové hviezdičky vo veľkosti 45 cm.

Metalické balóny vytvárajú výnimočný efekt s ich lesklým povrchom, ktorý okamžite pritiahne pozornosť. Sú ideálne pre rôzne príležitosti, ako sú oslavy, narodeniny, svadby a mnoho ďalších.

Pozdvihnite svoje dekoratívne umenie a vytvorte nezabudnuteľnú atmosféru. Urobte zo svojich osláv a udalostí jedinečné a ohromujúce zážitky, ktoré zostanú v pamäti vašich blízkych na dlhý čas.

UPOZORNENIE: Nevhodné pre mladšie deti ako 8 rokov. Existuje riziko zadusenia alebo udusenia detí prasknutými alebo vyfúknutými balónmi. Je nevyhnutné, aby sa používali len pod dohľadom dospelých osôb. Dospelá osoba musí overiť, že deti používajú balóny bezpečne po ich nafúknutí. Vyfúknuté balóny udržujte mimo dosahu detí a prasknuté balóny ihneď odstráňte. Na nafúknutie balónov používajte pumpičku. Neumiestňujte balóny blízko očí alebo tváre, pretože môžu spôsobiť zranenia pri prasknutí. Vyrobené z prírodného kaučuku, latexu. Slúžia pre dekoratívne účely.

2 položky

Môže sa vám páčiť

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do zoznamu prianí. Zoznam nájdete vo svojom účte.
Produkt pridaný na porovnanie

Zľava 10% na prvý nákup nad 25€ s kódom: PAP10