Drôtiky, 6 farieb, 0,3 x 3 m, ALIGA

    Drôtiky, 6 farieb, 0,3 x 3 m, ALIGA

    Doplňte svoje kreatívne pomôcky naším setom farebných drôtikov! Sú ľahko ohýbateľné a perfektné pre kreatívne zdobenie. Tento set obsahuje 6 drôtikov, každý s dĺžkou 360 cm a hrúbkou 0,3 mm. Farby drôtikov zahŕňajú ružovú, červenú, zelenú, modrú, zlatú a striebornú.

    00774
    Skladom
    4,90 €
    S DPH

     

    Drôtiky sú ľahko ohýbateľné a ovinuteľné, poskytujú vám neobmedzené možnosti kreatívneho tvorenia. S ich dĺžkou 360 cm a hrúbkou 0,3 mm sú dostatočne dlhé a zároveň dostatočne tenké na vytvorenie jemných a detailných prác.

    Drôtiky v tomto sete zahŕňajú širokú škálu farieb, ako je ružová, červená, zelená, modrá, zlatá a strieborná. Môžete si vytvoriť kombinácie, mixovať farby a využiť ich pri zdobení darčekov, výrobe šperkov, vytváraní umeleckých diel alebo dekorácií.

    Pustite sa do svojej tvorivosti a objavte tvorivé možnosti, ktoré dekoračné drôtiky ponúkajú. Skvelé pre deti aj dospelých. Tvorenie vám skvelým spôsobom pomôže vyjadriť svoju jedinečnú tvorivosť, rozvíjať jemnú motoriku a vytvoriť diela, ktoré vám budú prinášať potešenie. 

    9 položky

    16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

    Produkt pridaný do zoznamu prianí. Zoznam nájdete vo svojom účte.
    Produkt pridaný na porovnanie

    Zľava 10% na prvý nákup nad 25€ s kódom: PAP10